Retura Midt søker Salgs- og markedssjef

Søk på stillingen: salgs- og markedssjef

Avfallsbransjen spiller en viktig rolle i omstillingen for å nå bærekraftsmålene. Retura Midt AS er et selskap i vekst som nå ser etter en ny salgs- og markedssjef og kan ta en strategisk lederrolle i arbeidet med å skape vekst og utvikling.

Vi har nylig flyttet inn i flotte lokaler hos Kuben Innovasjonssenter i sentrum av Orkanger og næringskommunen Orkland. Her befinner vi oss midt i et rikt og mangfoldig industrimiljø med spennende aktører. Hos oss vil du lede et team av dedikerte og erfarne medarbeidere med god bransjekunnskap.

Stillingen vil inngå i ledergruppen og ha et selvstendig personal- og resultatansvar. Du vil få stor påvirkningskraft i et utviklingsorientert selskap som er levende opptatt av bærekraft.

Dersom du sammen med oss ser muligheter for og lar deg motivere av å utvikle samfunnet fra lineær- til sirkulærøkonomi, kan Retura Midt AS være et sted du vil oppleve både personlig og faglig vekst. Selskapet har sterke ambisjoner innen miljø og bærekraft, og har gjennom årene utviklet seg til å bli en viktig samarbeidspartner for næringslivet slik at de skal lykkes med sine mål.

Retura Midt AS leverer kostnadseffektive og miljøriktige avfallsløsninger til virksomheter i en rekke kommuner i Trøndelag og Møre og Romsdal, gjennom kontorer på Orkanger, Kristiansund og Melhus. Vi har et tett samarbeid med våre kunder og hos oss vil du oppleve å få inngående kjennskap til store og små virksomheter innen en rekke bransjer og utvikle et unikt nettverk blant næringslivet i regionen.

Ansvarsområder

 • Utvikle og implementere salgs- og markedsføringsstrategier som følger og styrker selskapets overordnede mål
 • Lede og motivere salgs- og markedsføringsteamet til å oppnå fastsatte mål
 • Resultatoppfølging og gjennomføring av salgsaktiviteter
 • I samarbeid med daglig leder og strategiske samarbeidspartnere, identifisere og kapitalisere på nye forretningsmuligheter innen avfallsbransjen
 • Bygge og vedlikeholde sterke kunderelasjoner og partnerskap i regionen
 • Samarbeide med andre avdelinger og underleverandører for å sikre en integrert tilnærming til kundetilfredshet, forretningsutvikling og effektive leveranser
 • Representere selskapet på bransje- og nettverksarrangementer
 • Ansvar for bedriftens bærekraftsarbeid

Kvalifikasjoner og egenskaper

 • Relevant høyere utdanning innen salg, markedsføring, forretningsutvikling eller tilsvarende, kan være en fordel
 • Erfaring fra salgs- eller markedsføringsrolle med oppnådde resultater, gjerne ledende stilling
 • Sterk kommersiell forståelse og evne til å drive forretningsvekst
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
 • For å lykkes i denne rollen må du være dyktig på å skape gode relasjoner. I tillegg er det viktig at du også er strukturert og evner å anvende data og analyse i daglige prioriteringer og oppfølginger internt og eksternt. Videre må du ha evne til å lede et team mot felles mål og inspirere til å skape gode resultater sammen.
 • Et strategisk blikk på selskapet, bransjen og i møte med våre kunder, er avgjørende i en så sentral rolle som vil bety mye for den fremtidige utviklingen til Retura Midt AS.

Vi tilbyr

Et godt arbeidsmiljø hvor du møter engasjerte kollegaer med et sterkt engasjement for samfunnsoppdraget vårt. Du får en meget sentral plassering i et selskap med sterkt fokus på bærekraft og miljø i en bransje under rask omstilling. Du vil møte konkurransedyktige betingelser, en spennende kundeportefølje og muligheten til personlig og faglig utvikling.

For mer informasjon om stillingen, kontakt Avantas ved Janne Sunde Grønning tlf 97755899, Christian Ingebrigtsen tlf 47462547 eller daglig leder i Retura Midt AS Fredrik Evjen tlf 90641535. Henvendelser til Avantas behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i innledende fase.

Søk på stillingen: salgs- og markedssjef