Retura logo

MIDT

Container

Container

Container

Riktig valg av container kan være av stor betydning for kostnadene. De finnes i et stort utvalg – og Retura Midt hjelper deg med å finne den beste til ditt formål. For privatpersoner anbefaler vi åpen 10m3 løsning, det vi kaller en typisk villacontainer.

Åpen 10m3

Dette er en typisk villacontainer som egner seg til rydding av kjeller og loft, samt til hageavfall. Vi har fastpris for privatpersoner, det er bare å ta kontakt med oss.

15m3 Åpen container

Kombinert med nedkastrør er dette et riktig containervalg dersom du skal kvitte deg med avfall fra høye hus, rampe eller lignende.

Åpen 35m3

Dette er en type som er bygget for større oppdrag slik som rivingsavfall, restaurering, tømming av hus og lignende.

Lukket 10m3

Denne typen container tømmes direkte i bil og kan enten benyttes til brennbart avfall, eller som ren papir/pappcontainer. Velegnet til langtidsleie og stabilt avfallsvolum med lav romvekt.

15m3 lukket container

Dette er en veldig grei og låsbar container som passer godt til langtidsleie, og til enkeltoppdrag som for eksempel transport av konfidensielle papirer.

Container
Bilde av vårt utstyr som containere. Liftcontainere: åpen lift 10m3, lukket lift10m3, lukket lift-anleggsutgaven 10m3. Krokcontainer 22 m3, krokcontainer 35 m3. Bunntømt container 4 m3. Kombicontainer 10 m3.

Riktig valg av containerløsning kan være av stor betydning for kostnadene. De finnes i et stort utvalg – og Retura Midt AS hjelper deg med å finne den beste til ditt formål. For privatpersoner anbefaler vi åpen 10m3 container.

Lei en container i dag! Ring oss på +47 72 48 67 70

Åpen 10 m3
Typisk villacontainer som egner seg godt til rydding av kjeller og loft, samt til hageavfall.
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er container-apen18m3.png 15 m3 Åpen container
Kombinert med nedkastrør er dette et riktig containervalg dersom du skal kvitte deg med avfall fra høye hus, rampe eller lignende.
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er container-apen32m3.png Åpen 35 m3
Dette er en container bygget for større oppdrag slik som, rivningsavfall, restaurering, tømming av hus o.l.
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er container-lukket9m3.png Lukket 10 m3
Container som tømmes direkte i bil og containeren kan enten benyttes til brennbart avfall, eller som ren papir-/pappcontainer, den er velegnet til langtidsleie og stabilt avfallsvolum med lav romvekt.
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er container-lukket10m3.png Lukket 15 m3
Grei og låsbar container, som passer godt til langtidsleie, og til enkeltoppdrag som for eksempel bortkjøring av konfidensielle papirer.
Bestill Container

Bilde av en åpen 10 m3 container med to Retura Midt logoer på siden.
Bilde av en mørkegrå container fra Retura. Den har to røde logoer på siden, for Retura Midt.

Returasekk

Returasekken er perfekt for mindre byggeprosjekter eller en opprydding hjemme. Sekkene tåler opptil 1 tonn, har plass til mye og den er lett å frakte på henger. Fordelen er at den er mye mer trafikksikker enn når avfallet ligger løst. Ta kontakt med oss for mer informasjon eller benytt bestillingsskjemaet vårt.

Rådgivning

Rådgivning

Håndtering og behandling er et fagfelt som krever stadig mer spesialkunnskap. Retura Midt kombinerer høy avfallskompetanse med unik lokalkunnskap noe som fører til at våre kunder får de rette avfallsløsningene, som tar hensyn til miljø, sikkerhet og økonomi.

Avfallsplan

Avfallsplan

Verdien av smart avfallshåndtering kan være stor, da man sparer tid, plass og penger. For de fleste betyr det også mye at virksomhetens avfallsløsning tar hensyn til miljøet, samt tilfredsstiller myndighetenes krav.