Arctic Race

Arctic Race 2022 kommer til Trøndelag

Arctic Race er et norsk sykkelritt i landeveissykling som tidligere har gått over fire etapper i Nordland, Troms og Finnmark. I år vil Trøndelag fylke bli en del av dette spennende rittet! 

4. etappe av sykkelrittet foregår i kommunene Trondheim, Skaun og Melhus søndag den 14.august, hvor vi i Retura Midt sammen med Retura TRV er med for å hjelpe til med avfallshåndteringen.

Slike arrangement er veldig viktig for lokalsamfunnet, både med tanke på samhold og turisme. Dette er et av FNs bærekraftsmål, som vi i Retura har valgt som et av våre fokusområder. Derfor var det en selvfølge at vi er med på dette! 

Sammen for et grønnere arrangement

Sammen med Retura TRV jobber Retura Midt for å få gjennomført avfallshåndteringen til Arctic Race på en miljøvennlig og bærekraftig måte. 

Vi er veldig fornøyde med den utviklingen som har skjedd innen sykkelritt når det kommer til forsøpling, og de grepene de har tatt for å holde naturen ren, sier Retura Midts egen markedsleder Jon Tronvoll. Han er imponert over holdningen innen sykkelsporten når det gjelder avfallshåndtering.

“Deres holdninger og verdier går i tråd med Retura sine, så det er klart vi ønsker å være med og bidra til at det skal være enkelt for både rytterne og publikum å kaste avfallet sitt på riktig plass.”

Vi er med, er du?

Rittet starter 11.08 i Mo i Rana for første etappe. Andre etappe er den 12.08 Møsjøen- Brønnøysund. Tredje etappe er Namsos til Skallstuggu i Levanger. Fjerde og siste etappe foregår i Trondheim søndag den 14.08. 

Vi håper å se dere ved fjerde etappe!

Les mer om 4 etappe og Arctic Race 2022 her. 

Finn ut mer om Retura TRV her

Les mer om oss i Retura Midt her.

Bilde av en syklist. Trykk her for å lese mer om Arctic Race i Trøndelag 2022
Les mer om Arctic Race Trøndelag 2022